Media

Raiffeisen Leasing 15…

Raiffeisen Leasing sh.a kompania numër një në tregun e qiradhënies në Shqipëri feston 15 vite suksesi në tregun shqiptar. Në këtë rrugëtim të veprimtarisë së saj, Raiffeisen Leasing evoluoi së bashku me tregun e qiradhënies, duke iu përgjigjur nevojave të zhvillimit të ekonomisë shqiptare me anë të zgjidhjeve më të mira të financimit. Sot numërohen […]

Lexo më shumë

Njoftim

Në vijim të zhvillimeve të fundit në lidhje me koronavirusin COVID-19, dëshirojmë t’ju komunikojmë disa informacione dhe këshilla bazë. Së pari, theksojmë se të gjithë ne duhet të ruajmë qetësinë dhe mbi të gjitha të respektojmë Rregulla bazë të rekomanduara nga OBSH (Organizata Botërore e Shëndetësis)  1. Zbatoni rigorozisht rregullat bazë të higjienës Lani duart shpesh me […]

Lexo më shumë

Raiffeisen Leasing Sh.a…

Raiffeisen Leasing Sh.a, ka finalizuar marrëveshjen e blerjes së portofolit të kompanisë së qirasë financiare Tirana Leasing SH.A, pjesë e Grupit Bankar të Pireut, një proces i cili është lajmeruar pothuajse një vit më parë dhe që u mbyll me sukses në Nëntor 2015. Kjo është levizja më e rëndësishme në fushën e blerjeve midis […]

Lexo më shumë