KONTAKT

Kontaktoni me Kompanine

I nderuar Klient,

Mirëserdhët në faqen e Kontaktit të Raiffeisen Leasing Shqipëri!
Raiffeisen Leasing Shqipëri synon të rrisë vazhdimisht kënaqësinë e klientëve të saj.
Ne besojmë se çelësi i arritjes së këtij qëllimi është përmes ofrimit të një shërbimi të shkëlqyer dhe se ju mund të na ndihmoni ta arrijmë këtë së bashku.
Ne ju jemi mirënjohës nëse ju ndani me ne opinionin dhe mendimin tuaj për cilësinë e shërbimit ne zyren e Raiffeisen Leasing Shqipëri. Në këtë mënyrë, ne do të kuptojmë në detaje informacionin e marrë dhe do ju përgjigjemi me shpejtësi sipas rregullave të përcaktuara te kompanise.

Faleminderit

Adresa

Rruga “Tish Daija", Kompleksi "Haxhiu", Godina 1, kati 7-te, Tiranë

Telefon

+ 355 4 2 274 920

Adrese fax-i

Emaili

leasing@raiffeisen.al