Rreth nesh
Leasing
Ne ju ofrojme
Publikime
Asete ne Shitje
Rreth Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank
Shqip
English
 
  Kontakt

Raiffeisen Leasing Sh.a
Blv. B. Curri, ETC building, 10th floor, Tirana
Tel:  + 355 4 2 274 920
Fax: + 355 4 2 232 524
E-mail: leasing@raiffeisen.al
Web: www.raiffeisen-leasing.al

 
 
.
 Kthehu  


 

 

 

 

 Raiffeisen Leasing Albania vazhdon të jetë lider në tregun e leasing në Shqipëri. Në mbështetje të përhapjes së leasing si pjesë të një kulture, si edhe në shërbim të bizneseve shqiptare të cilat gjithmonë e më teper kanë nevoje të sigurojnë dhe përdorin pajisje dhe makineri me cilësi të lartë, është një staf i kualifikuar dhe i përkushtuar.

Aktiviteti ynë bazohet në sloganin e misionit të kompanisë:

"Lider në tregun e leasing-ut në Shqipëri duke ofruar një paketë të plotë të produkteve leasing, duke kënaqur plotësisht nevojat e klientëve dhe duke kontribuar në zhvillimin e ekonomisë shqiptare nëpermjet financimit të teklologjisë se re dhe bashkëkohore, makinerive dhe pajisjeve."
 
 
Kërko
 
Publikime
 
 
 

Raiffeisen Leasing International
  Home       Disclaimer       Imprint      
© RLAL 2008