Rreth nesh
Leasing
Ne ju ofrojme
Publikime
2015
Njoftim
Asete ne Shitje
Rreth Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank
Shqip
English
 
  Kontakt

Raiffeisen Leasing Sh.a
Blv. B. Curri, ETC building, 10th floor, Tirana
Tel:  + 355 4 2 274 920
Fax: + 355 4 2 232 524
E-mail: leasing@raiffeisen.al
Web: www.raiffeisen-leasing.al

 
 
NJOFTIM
 Kthehu  
      

11.3.2020

Në vijim të zhvillimeve të fundit në lidhje me koronavirusin COVID-19, dëshirojmë t’ju komunikojmë disa informacione dhe këshilla bazë.

Së pari, theksojmë se të gjithë ne duhet të ruajmë qetësinë dhe mbi të gjitha të respektojmë Rregulla bazë të rekomanduara nga OBSH (Organizata Botërore e Shëndetësis)

 

1. Zbatoni rigorozisht rregullat bazë të higjienës

 • Lani duart shpesh me sapun dhe ujë, ose përdorni një dezinfektues për duart me bazë alkooli;

 • Shmangni prekjen e syve, hundës dhe gojës me duar të palara;

 • Kur kolliteni apo teshtini, mbuloni gojën dhe hundën me gropëzën e bërrylit ose shami letre. Hidheni menjëherë shaminë e letrës në koshin e plehrave dhe pastaj lani duart;

 • Mënjanoni kontaktet e ngushta me të tjerë në rast të shfaqjes së simptomave (si p.sh. temperaturë dhe kollë);

 • Pastroni rregullisht dhe dezinfektoni objektet e prekura shpesh;

  2. Qëndroni në shtëpi ose izolohuni nëse keni shqetësime ose simptoma gripi.

  3. Shmangni frekuntimin e kafeneve dhe restoranteve.

  4. Brenda mundësive shmangni transportin publik.

  5. Shmangni udhëtimet në vendet e prekura.

  6. Konsumoni ushqime të pasura me vitamia C, D, A

   

  Kontaktoni Shërbimin e Urgjencës Kombëtare në numrin 127, nëse keni shenja të tilla si temperatura, tështitje e kollë, vështirësi në frymëmarrje

  Raiffeisen Leasing në kuadër të masave parandaluese ndaj koronavirus COVID-19, ju fton të përdorni shërbimet dhe platformat dixhitale te bankes.

 
 
Kërko
 
Publikime
 
 
 

Raiffeisen Leasing International
  Home       Disclaimer       Imprint      
© RLAL 2008