Rreth nesh
Leasing
Ne ju ofrojme
Autovetura
Mjete Transporti
Mjete dhe Makineri Ndertimi
Makineri dhe Pajisje
Partneriteti me BAS Trucks Hollande
Publikime
Asete ne Shitje
Rreth Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank
Shqip
English
 
  Kontakt

Raiffeisen Leasing Sh.a
Blv. B. Curri, ETC building, 10th floor, Tirana
Tel:  + 355 4 2 274 920
Fax: + 355 4 2 232 524
E-mail: leasing@raiffeisen.al
Web: www.raiffeisen-leasing.al

 
 
Mjete dhe Makineri Ndertimi
 Kthehu  

 Financimi i mjeteve të transportit/makinerive të ndërtimit të reja është një avantazh përballë konkurencës së lartë në treg për financim të këtyre mjeteve. Raiffeisen Leasing Sh.a ju ofron një staf të dedikuar dhe të specializuar në përmbushjen e nevojave tuaja për financimin e makinerive të ndërtimit (ekskavator, fadrom, buldozier, fabrikë asfalti të levizshme dhe fikse, rula, pompa betoni, betoniere, vinç etj.)

Karakteristikat kryesore:

 

E Re

E perdorur

Afati I Qirasë Financiare

Deri në 72 muaj

Sipas jetëgjatësisë së asetit –
Deri në 72 muaj

Shuma minimale e parapagimit

Minimum 20%

Minimum 20%

Monedha e Financimit

EUR dhe LEK

EUR dhe LEK

Norma e Interesit ne EUR

EURIBOR 12 Mujor + marzh fiks; 
Norma minimale mujore në valutën EUR varion për segmente të ndryshme në intervalin 4% -7%

Norma e interest në LEK

TRIBOR 12M + marzh fiks;

Këstet e Qirasë Financiare

Mujore

Jetëgjatesia e Asetit

10 vjet

Lloji I Sigurimit

Kasko e plotë

 

 

 
 
Kërko
 
Publikime
 
 
 

Raiffeisen Leasing International
  Home       Disclaimer       Imprint      
© RLAL 2008