Rreth nesh
Leasing
Ne ju ofrojme
Autovetura
Mjete Transporti
Mjete dhe Makineri Ndertimi
Makineri dhe Pajisje
Partneriteti me BAS Trucks Hollande
Publikime
Asete ne Shitje
Rreth Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank
Shqip
English
 
  Kontakt

Raiffeisen Leasing Sh.a
Blv. B. Curri, ETC building, 10th floor, Tirana
Tel:  + 355 4 2 274 920
Fax: + 355 4 2 232 524
E-mail: leasing@raiffeisen.al
Web: www.raiffeisen-leasing.al

 
 
Autovetura
 Kthehu  

 

 

 

Karakteristikat kryesore:

Autovetura

E Re

E perdorur

Afati I Qirasë Financiare

Deri në 72 muaj

Deri në 60 muaj

Shuma minimale e parapagimit

Minimum 10%
Minimum 35% për autovetura me vlerë blerje mbi EUR 84,000 (perfshire TVSH).  

Minimumi 15%

Monedha e Financimit

EUR, LEK

EUR, LEK

Këstet e Qirasë Financiare

Mujore

Norma e Interesit në EUR

EURIBOR 12 Mujor + marzh fiks;

Norma minimale në valuten EUR varion për segmente të ndryshme në intervalin 4% - 7 %

Norma e interest në LEK

TRIBOR 12M + marzh fiks;

Jetëgjatesia e Asetit

6 vjet per makinat e reja.
Deri ne 8 vjet per makinat e perdorura.

Lloji I Sigurimit

Kasko e plotë, TPL

 

 
 
Kërko
 
Publikime
 
 
 

Raiffeisen Leasing International
  Home       Disclaimer       Imprint      
© RLAL 2008