Rreth nesh
Leasing
Ne ju ofrojme
Publikime
Asete ne Shitje
Rreth Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank
Shqip
English
 
  Kontakt

Raiffeisen Leasing Sh.a
Blv. B. Curri, ETC building, 10th floor, Tirana
Tel:  + 355 4 2 274 920
Fax: + 355 4 2 232 524
E-mail: leasing@raiffeisen.al
Web: www.raiffeisen-leasing.al

 
 
Asete nė Shitje
 Kthehu  

 

Mjete te perdorura per ri-shitje 

Nëse jeni të interesuar për mjete të përdorura të cilat janë në pronësi të RLAL, mund të hyni linkun e mëposhtëm dhe të shikoni mjetet që janë aktualisht në ankand duke berë ofertat tuaja direkte në faqen e webit ose duke kontaktuar stafin e Raiffeisen Leasing në adresën e emailit: rlal.remarketing@raiffeisen.al 

Për keto mjete ekziston mundësia që të financohen me qira financiare sipas kushteve specifike të cdo mjeti.

http://remarketing.raiffeisen-leasing.com/

 
 
Kërko
 
Publikime
 
 
 

Raiffeisen Leasing International
  Home       Disclaimer       Imprint      
© RLAL 2008