Rreth nesh
Leasing
Cfare eshte Leasing?
Kushtet, Procedurat dhe Dokumentet
Ne ju ofrojme
Publikime
Asete ne Shitje
Rreth Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank
Shqip
English
 
  Kontakt

Raiffeisen Leasing Sh.a
Blv. B. Curri, ETC building, 10th floor, Tirana
Tel:  + 355 4 2 274 920
Fax: + 355 4 2 232 524
E-mail: leasing@raiffeisen.al
Web: www.raiffeisen-leasing.al

 
 
Leasing
 Kthehu  

Leasing (Qeraja financiare) eshte nje nga menyrat me te shpejta dhe efikase per financimin e blerjes se automjeteve, makinerive dhe pajisjeve per  individe dhe biznese ne  funksion te rritjes dhe fuqizimit te aktivitetit  te tyre. Leasing (Qeraja Financiare) vleresohet per procedurat mjaft te shpejta dhe fleksibel qe nga momenti i aplikimit  deri ne momentin e posedimit te mjetit ose pajisjes.

 
 
Kërko
 
Publikime
 
 
 

Raiffeisen Leasing International
  Home       Disclaimer       Imprint      
© RLAL 2008