Rreth nesh
Leasing
Ne ju ofrojme
Publikime
Asete ne Shitje
Rreth Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank International
Raiffeisen Bank
Shqip
English
 
  Kontakt

Raiffeisen Leasing Sh.a
Blv. B. Curri, ETC building, 10th floor, Tirana
Tel:  + 355 4 2 274 920
Fax: + 355 4 2 232 524
E-mail: leasing@raiffeisen.al
Web: www.raiffeisen-leasing.al

 
NJOFTIM PER KLIENTET!
  19.03.2020 Të nderuar klientë, Duke ju uruar shëndet dhe kurajo ju dhe familjeve tuaja gjatë përballimit të kësaj situate të jashtëzakonshme që po kalojmë, dëshirojmë  t'ju njoftojmë se Raiffeisen Leasing (RLA    me shume
NJOFTIM
       11.3.2020   Në vijim të zhvillimeve të fundit në lidhje me koronavirusin COVID-19, dëshirojmë t’ju komunikojmë disa informacione dhe këshilla bazë. Së pari, theksojmë se t&    me shume
.
.
         Raiffeisen Leasing Albania vazhdon të jetë lider në tregun e leasing në Shqipëri. Në mbështetje të përhapjes së leasing si pjesë të një kulture, si edhe në shërbim të bizneseve    me shume
 
 
Kërko
 
Publikime
 
 
 

Raiffeisen Leasing International
  Home       Disclaimer       Imprint      
© RLAL 2008